A páraelszívó falfúrás nélkül aligha telepíthető – Segítünk!

A páraelszívó falfúrás a betonfúrás egyek speciális esete. Na nem azért, mert különleges megoldásokat igényel, hanem azért, mert egy igen népszerű, konkrét feladat. A lakások átalakítása, újak építése során nagyon sokszor van szükség a páraelszívó áthelyezésére vagy éppen az első, új darab beépítésére. Ilyenkor a meglévő falat átfúrva, szabad utat kell biztosítani a páraelszívó szellőzőjének, ami sokszor nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

ipari betonfuras

A páraelszívó falfúrás nehézségei

Fontos különbséget tennünk, hogy a páraelszívó falfúrás panellakásban vagy téglaépületben kell-e, vagy pedig egyedi falszerkezettel, esetleg vastagabb, masszívabb betonfallal állunk-e szemben. Mindegyik eset más nehézségi szint és más tényezőkre kell kiemelten odafigyelni. Míg a panelban a gyengébb, vékonyabb falak miatt a rezgés és a zaj jelent problémát, addig a vastagabb falak esetén főleg az anyag áthatolhatatlansága és a még erősebb rezgés. A téglafalak esetén a porózusság is előfordulhat, mint nehezítő tényező. Nagyon fontos, hogy ha szép, tiszta munkát szeretnénk végezni, akkor törődnünk kell azzal is, hogy ne méreten felüli lyuk tátongjon végül a falon és ne potyogjon le tenyérnyi vakolat sem. Ez a megfelelő gépek megválasztásával és hozzáértő kezek munkájával oldható meg.

Túl vastag és masszív a fal vagy épp ellenkezőleg? Túlzottan sérülékeny? Statikailag kellemetlen az erős rezgés vagy neheztelnének a szomszédok a zaj miatt? Nálunk egyik sem probléma! Falfúrás maximális gyorsasággal és minimális kellemetlenséggel.

térkő-fúrás-magfúróval

Páraelszívó falfúrás – mint kés a vajon

Páraelszívó falfúrás esetén a faltípushoz legmegfelelőbb eszközünkkel látunk munkának. Ez azt jelenti, hogy a fal tulajdonságaitól függetlenül gyorsan, hatékonyan, tisztán és precízen vágunk utat a páraelszívó szellőzőjének. A zaj és a rezgés szinte hiányozni fog, mert az általunk végzett munka vibrációmentes. A páraelszívó falfúrás a kisebb munkák közé tartozik, azonban kellő szekértelem és korszerű falfúró nélkül igen csúnya eredményeket kaphatunk. Vagy épp nem is sikerül rendesen kifúrni, amit ki kell. Az általunk használt falfúró hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Évtizedes tapasztalatunk és elégedett ügyfelek hosszú sora mutatja, hogy szakértelmünk is az.

Az ipari betonfúrás, a gyémánttechnológiás megoldások, a szinte korlátlan mélységig kérhető fúrások mellett az egyszerűbb, kisebb lakossági munkákhoz is ugyanúgy állunk hozzá, mint az igazán nagy feladatokhoz. Ha szeretné, hogy gyorsan, hatékonyan, tisztán, a szomszédokat nem zavarva és utómunkát nem igénylően készüljön a páraelszívó falfúrás, akkor keressen minket bizalommal!

Elérhetőségek:

Hadzsi Roland

Telefon:  +36 30 478 22 51

E-mail:  rolandhadzsi@gmail.com

special betonvagas