Betonfúrás, Magfúrás modern technológiával

 

betonfuras

Betonfúrás, magfúrás korszerű magfúróval, ipari vagy lakossági megrendelésre profin, gyorsan és pontosan az egész ország területén!

Ajánlatot kérek!

06 30 478 22 51

Precíz betonfúrás, magfúrás átfogó vagy kisebb munkák esetén is

térkő-fúrás-magfúróval

Klímát szeretne beszereltetni vagy páraelszívót? Vízvezeték vagy elektromos hálózat kiépítéséhez, bővítéséhez van szüksége födém, az aljzat vagy a falak nagyobb átmérőjű átfúrására? Ha betonfúrás, akkor mi mindent megoldunk! Magfúró gépünk előtt nincs akadály.

Cégünk modern, gyémánttechnológiás betonfúró megoldásai, magasan képzett szakemberei évtizedes tapasztalattal állnak rendelkezésére.

Hívjon minket, ha a betonfúrás során fontos Önnek:

 • a biztonság
 • a szakértelem
 • a megbízhatóság
 • a pormentesség
 • a vártnál kevesebb zaj
 • a rezgésmentes fúrása
 • rövid határidő
 • a gyors munka
 • barátságos árak
 • a modern technológia használata

Amennyiben kérdése van, keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén, vagy informálódjon weboldalunkról! Minden kollégánk ért ahhoz, amit csinálunk, így biztosan kielégítő felvilágosításban részesül a betonfúrás folyamatát illetően vagy a betonfúrás árakkal kapcsolatban.

Betonfúrás árak

Az általunk végzett betonfúrás árak szempontjából is jó választás. Mindig pontos kalkulációt végzünk és igyekszünk a lehető leggazdaságosabb végeredményre jutni. Számunkra fontos, hogy Önnek minden szempontból maximálisan megérje minket választani. A különböző cégek által kínált betonfúrás árak és színvonal széles skálán mozog. Mi a magas színvonal és barátságos árszabás képviselői vagyunk. Ha szeretne betonfúrásra pontos árajánlatot, hívjon minket mielőbb és kérjen bővebb információkat szakértő munkatársunktól!

Érdekelnek a betonfúrás árak!

06 30 478 22 51

 Betonfúrás, Magfúrás modern technológiával

Betonfúrás, magfúrás korszerű magfúróval, ipari vagy lakossági megrendelésre profin, gyorsan és pontosan az egész ország területén!

Ajánlatot kérek!

06 30 478 22 51

Betonfúrás magfúróval

A szakszerű betonfúrás elengedhetetlen, ha nem akar plusz munkát és problémákat. Számos esetben lehet szükség erős, ugyanakkor kifinomult gépekre és tapasztalt szakemberekre, hogy a betonfúrás megfelelő legyen. Lehet szó teljes építkezésről, átépítésről vagy csak részleges beavatkozásról, fontos, hogy falaink, valamint a födém és az aljzat ne sérüljön. Mivel a betont, vasbetont, vastag téglafalakat vagy épp gránitot rendkívül nehéz átfúrni, komoly erőre van szükség. Mindemellett különösen fontos, hogy a betonfúrás statikai szempontból a lehető legkevesebb terhelést jelentse. Nálunk mindezek biztosítására megvan a szakértelem és a technikai háttér is.

Szakértő csapatunk állványos magfúró géppel dolgozik, melyet merőlegesen, vagy különböző szöget bezáróan is fel tudunk szerelni. A gép felszerelhető födémre, falra egyaránt. Az állvány dübeles rögzítése után meglepően visszafogott zajjal, rezgéssel és igazán kevés porral jár a gyors, pontos és erőteljes betonfúrás.

Furatokat készítünk 10 mm-től egészen 1000 mm-es átmérőig, a furat hossza, tehát a fúrt beton vastagsága pedig akár több méter is lehet.

Profi betonfúrást szeretnék!

Az általunk használt állványos magfúró berendezés egyszerre kínálja az erőt, a pontosságot és a rezgésmentes betonfúrás, magfúrás lehetőségét. Ez nem csak az épület, szerkezet számára előnyös, de a környezetet is kíméli!

Ha precíz, minimális zűrrel járó és rezgésmentes betonfúrásra van szüksége, hívjon minket bizalommal!

 

HÍVJON!

06 30 478 22 51

rolandhadzsi@gmail.com

special betonvagas

 

Ajánlatkérés


  Az Adatkezelési tájékoztató elolvastam és elfogadom.