Betonvágás árak – így készül az árajánlat

A betonvágás ár tekintetében mindig az adott munka egyedi paraméterei szerint alakul. Nehéz volna konkretizálni, mivel minden megbízás más, akár időben, akár a használt eszközök és a hozzáférhetőség, egyéb körülmények szempontjából is. Hogyan tudhatja meg mégis, mennyibe kerülne az igényelt betonvágás, betonfúrás, bontás? Miért nem tudunk pontos árakat kiírni weboldalunkra? Miből tevődik össze végül az árajánlat? Ezt járjuk körül most.

betonvagas

A betonvágás árak megállapítása

Megkeresés esetén, a betonvágás árak szinte mindig az első kérdések között szerepelnek. Sőt, nagyon sok esetben ezzel indítunk. Azonban, bár kérdésre kérdéssel felelni kellemetlen lehet, itt mégis kénytelenek vagyunk így tenni. Ahhoz, hogy legalább egy hozzávetőleges árat mondhassunk, legalább hozzávetőleges információk birtokában kell lennünk. Számos tényezőről telefonon is ki tudjuk faggatni a megrendelőt, így nem ritka, hogy elég pontos összeget mondhatunk kellő tájékozódás után, még a helyszín felmérése előtt. Ám amikor nem sikerül tisztázni a fontos tényezőket, a betonvágás árak sem állapíthatóak meg túl precízen. Mit kell tudnunk a betonvágás ár megállapításához?

Pontosan mi a feladat: fúrunk, bontunk vagy vágunk?

  • A vágás, fúrás, bontás paraméterei: mélység, átmérő, darabszám.
  • A körülmények: beltér, kültér, nehezen hozzáférhető, víz alatti stb.
  • Speciális és biztonsági tényezők.
  • Mely településen, pontosan hol van ránk szükség,
  • Egyéni igények: időpont, a munkavégzés időintervalluma stb.

Ezen tényezők mentén már egészen pontos képet kaphatunk arról, hogy milyen munkát és mi módon kell elvégeznünk. Tudható, hogy mely szerszámokra és gépekre, azok melyik kiegészítőjére lesz szükség a betonvágás vagy betonfúrás elvégzéséhez. Tudjuk, hány szakemberre lesz szükség és hogy mennyi időt vesz majd igénybe a feladat.

Amennyiben nem sikerült pontosan vagy jól tájékoztatni minket és ez a helyszínen derül ki, az árak is változhatnak. Természetesen a betonvágás árak sosem utólag, csakis a tényleges munkavégzés előtt kerülnek rögzítésre.

nagy atmerejubetofuras-600-mm

Miért nem tudunk általános árat kiírni weboldalunkra?

A betonvágás árak megállapítása konkrét árszabás mellett történik, azonban összetett dolog és sok változó függvénye, tehát lehetetlen egy-két számadattal leírni. Az árképzés függ a bontani, fúrni vagy vágni kívánt beton mennyiségétől, vastagságától, keménységétől, a használt gépek amortizációs fokától, a szükséges előkészületek és utómunkák idő- és eszközigényétől, a szükséges energiaforrások biztosításának módjától is. Sokkal többet tud meg akkor, ha tudunk beszélni a munka paramétereiről.

Nyilvánvaló, hogy az egyszerű falfúrás messze nem kerül annyiba, mint gyémánttechnológiás betonvágóval vasbeton oszlopokat kivágni. Az sem lehet újdonság, hogy a lakossági megbízások egészen más kategóriába esnek, mint az ipari feladatok. Míg előbbinél egy páraelszívó vagy vízvezeték cső áthúzásához kellhet például panelfal fúrás vagy bővítéshez falbontás, addig utóbbinál nagy fúrásmélységek, jelentős átmérő és sok esetben masszív beton vagy vasbeton szerkezetek fúrása vágása szükséges. 

A betonfúrás árak megállapításánál tehát szükségünk van a munka fontos paramétereire, melyek egyedi csomagot képeznek minden megbízás esetén. Gazdaságos végösszeggel, gyors határidőkkel lehet számolni, ha minket hívnak. Évtizedes tapasztalatunk, korszerű technológiánk biztosítja, hogy hatékony és megfizethető szolgáltatást nyújtunk. Az a betonszabó, amelyik látatlanba is fix árakkal hirdeti szolgáltatását, az valószínűleg kifejezetten drágán dolgozik, vagy hallgat a járulékos költségekről.

Ha pontos betonvágás árak érdeklik, kérjen árajánlatot és részletesen megbeszéljük, mire van szüksége!

Elérhetőségek:

Hadzsi Roland

Telefon:  +36 30 478 22 51

E-mail:  rolandhadzsi@gmail.com

special betonvagas