Betonvágás gyémánttechnológiával – Előttünk nincs akadály

betonvagas

A betonvágás számtalan építési, bontási munka során szükséges. A különösen vastag, vagy vasbeton, esetleg víz alatt rejtőző betonszerkezeteket azonban az egyszerű vágó és fúró gépekkel aligha lehet igényünk szerint formálni. A korszerű gyémánttechnológia és a gyakorlott profizmus segít ilyenkor, pontosan az, amit mi kínálunk. Nézzük, miről is van szó és hogy hol segít a hatékony betonvágás!

Mi az a betonvágás és a gyémánttechnológia?

betonvagas budapest

A betonvágás nem csupán annyit jelent, hogy betont vágunk. Ez egy különálló munka, amihez speciális betonvágó eszköz és kellő szaktudás szükséges. Betonvágásról akkor beszélünk, amikor vastag betonfalat, beton állványokat, oszlopokat, pilléreket kell vágni vagy sík betonozást, aszfaltot, vasbeton gerendát. Ezekhez általában nem elegendőek a fém vágófejek, flexkorongok, erősebb, kopásálló fogazatra van szükség ahhoz, hogy vágni tudjuk a formálandó, bontandó, ám masszív, kemény anyagot. A beton vágás egyik vállfaja a gyémánttechnológia, amit a hagyományos eszközökkel nem megoldható helyzetek hívtak életre. A gyémánt nem kopik el, viszont átrágja magát bármilyen építőipari anyagon. Ráadásul remekül lehet vele víz alatt is dolgozni, sok olyan helyen, ahol más gépek csődöt mondanak.

Ha precíz és hatékony betonvágás szükséges, ne próbálkozzon hagyományos módszerekkel, házi praktikákkal, mert több kárt okozhat, mint amennyi haszna származik belőle. Bízza profikra, bízza ránk! Nekünk megvan a szaktudásunk és olyan betonvágó gépekkel dolgozunk, amik ipari munkákhoz lettek tervezve, így a lakossági betonfal, betonoszlop vágás meg sem kottyan nekik.

Hol lehet szükséges a profi betonvágás?

betonvagas

Profi betonvágás ipari építmények és lakossági szükségletek esetén is hasznos lehet. A vastag, masszív beton, aszfalt, vasbeton megköveteli a speciális eszközöket és a kellő szaktudást, úgyhogy ilyen esetekben hívjon szakembert! A gyémánttechnológiás betonvágás legfontosabb előnye a hatékonyság és a pontos vágások mellett az, hogy más megoldásokhoz képest nagyon gyors, rendkívül alacsony zajszinttel és rezgéssel dolgozik, emellett sokkal kevesebb port ver fel. Ez szükséges olyan helyeken, ahol a környező falak és építmények állagának védelme fontos, valamint kerülendő a nagyobb zaj és a jelentős por. Utóbbiak kimondottan fontosak ott, ahol a környező területeken emberek, esetleg állatok tartózkodnak, tehát közterületeken, lakóépületeknél, mezőgazdasági létesítményekben.

Elbontana egy raktárépületet? Kivenne egy oszlopot vagy rövidebbre vágatná? Szükséges volna a szállításhoz feldarabolni az építési maradványok nagyméretű betontömbjeit? Esetleg méretre vágna vasbetont? Víz alatt kellene betont vágni? Akkor a gyémánttechnológiás betonvágás fogja kisegíteni. Gyors, hatékony munkavégzés, erős, megállíthatatlan gépek, tapasztal és képzett kollégák. Hívjon időben, hogy legyen szabad kapacitásunk az Önnek megfelelő időpontban!

 

Elérhetőségek:

Hadzsi Roland

Telefon:  +36 30 478 22 51

E-mail:  rolandhadzsi@gmail.com