Betonvágás, Betonfúrás és Betonbontás Ipari és Lakossági Megrendelők Számára

  • 1 évtized tapasztalata
  • Szakképzett csapat
  • Korszerű gépek
  • Gyémánttechnológia
  • Gazdaságos árak
  • Rövid határidők

Kedves leendő vagy visszatérő Megrendelőnk!

Cégünk több mint 1 évtizedes szakmai múltra tekint vissza a betonvágás, betonfúrás és panelfal vágás területén. Ez idő alatt rengeteg gyakorlati tudást szereztünk és kiterjedt ügyfélkört tudhatunk magunkénak. Arra is odafigyelünk, hogy kommunikációnk és ügyfélkezelésünk is magas színvonalat képviseljen. 

Professzionálisan képzett csapatunkkal arra törekszünk, hogy az elérhető legmodernebb technológiával, a legalkalmasabb gépekkel és aktuális szaktudással Önnek a legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb. Betonfúrás, betonvágás vagy betonbontás során a hatékonyságra helyezzük a hangsúlyt. Ez nálunk a rezonancia- és vibrációmentes, minél halkabb, minél pontosabban és szebb végeredménnyel járó munka mellett azt is jelenti, hogy Ön a kapcsolatfelvételtől kezdve elégedett együttműködésünk minden aspektusával.  Ez így van mind falvágás, panelfal vágás, aljzat, födém megmunkálás, pillér bontás stb. esetén egyaránt. Így van akkor is, amikor csak egy vízvezetéknek készül falfúrás, de akkor is, amikor teljeskörű megmunkálást végzünk. Lakossági megrendelőként éppúgy számíthat ránk, mint nagyszabású, ipari megbízóként.

Nálunk kiemelt szempont a minőségi kommunikáció, ezért bármilyen kérdése van, betonvágás előtt vagy együttműködésünk során, esetleg azt követően, örömmel válaszolunk.

A legkisebb betonfúrástól a többméteres vágásmélységig állunk rendelkezésére az egész ország területén!

HÍVJON!

06 30 478 22 51

Gyémánttechnológiás betonvágás, betonfúrás és bontás

Mivel a legjobbat várjuk el munkavégzésünkhöz, és ezáltal a legjobban kínáljuk Önnek is, a betonvágás, betonfúrás során gyémánttechnológiás megmunkálást alkalmazunk. Gépeink modern, erős, tűpontos darabok, melyek ipari munkákhoz is alkalmasak.

A gyémánttechnológiának számos előnye van. Egyrészt maga a tárcsa vagy a vágókötél kevésbé kopik, így gazdaságosabb, ezáltal jobb árakat tudunk biztosítani. Másrészt vibrációmentes munkavégzést tesz lehetővé, ami statikai szempontból mindig jó. Ráadásul van, ahol más módon veszélyes volna a betonvágás vagy betonfúrás. A gyémántszemcsés vágóeszközöknél szinte mindig vízhűtést alkalmazunk. Ennek járulékos előnye, hogy lényegében pormentesen dolgozunk. A hűtésre szolgáló víz megköti a betonvágás, falvágás, panelfal vágás vagy betonfúrás során keletkező port. Kevesebb por, kevesebb takarítás, jobb levegőminőség munka közben. 

Amennyiben szeretne többet megtudni az alkalmazott technológiákról vagy a betonfúrás, betonvágás, panelfal vágás és betonbontás részleteire kíváncsi, bővebb információt talál menüpontjaink alatt. Természetesen kereshet minket kérdéseivel a megadott elérhetőségeinknek. Amennyiben a betonbontás ára érdekli, szükségünk lesz az elvégzendő munka főbb paramétereire. A betonvágás és betonfúrás ára különböző munkák esetén eltérő, általában egyedi összeg.

HÍVJON!

06 30 478 22 51

rolandhadzsi@gmail.com

special betonvagas

Ajánlatkérés


    Az Adatkezelési tájékoztató elolvastam és elfogadom.
    Adatkezelési tájékoztató