Ipari betonfúrás többméteres fúrásmélységig

ipari-betonfuras

Az ipari betonfúrás sok esetben elengedhetetlen a különböző fejlesztési, építési folyamatok során. Az építőipar szüntelen fejlődése, az egyre növekvő elvárások és változatos igények miatt sokszor nézünk olyan feladatok elé, amelyek messze túlmutatnak a hétköznapi munkák keretein. A bivalyerős magfúróval történő munka nem csak megoldja a felmerülő gondokat, hanem kíméletesen és egyszerűen segít. A magfúró használható ott is, ahol kőkemény anyagot kell mélyre és nagy vastagságban fúrni, ám fontos, hogy mindez minimális rezgéssel járjon.

Miben más az ipari betonfúrás?

Az ipari betonfúrás kulcsfontosságú lehet az építőiparban és számos területen nélkülözhetetlen szolgáltatás. A nagy átmérőjű és több méteres furatok létrehozását egyre több projekt követeli meg. Ahol a szokásos fúrógépek képességei kevésnek bizonyulnak, ott lépnek színre a magfúrók. Vízelvezető rendszerek telepítése, elektromos és egyéb hálózatok csatornáinak kiépítése, szellőzőnyílások nyitása, alagút fúrása vagy épp több tíz emeletes épületek alapjának elkészítése, esetleg vastag beton építmények átalakítása, mind megköveteli a kőkemény beavatkozásokat. Ha egy vérbeli betonszabó kell, mindenképpen szakképzett és a megfelelő technológiával rendelkező szakemberekkel számoljon.

Legyen szó egy új projekt megvalósításáról, vagy meglévő rendszerek átalakításáról, a pontos és rezgésmentes fúrások megkönnyítik a dolgát, sőt, sokszor csakis ezek oldhatják meg. Csapatunk gazdag tapasztalatokkal és korszerű, magukat mindenen átrágó betonfúrókkal biztosan segíteni tud Önnek is.

Ipari betonfúrás magfúróval

ipari betonfuras

Az ipari betonfúrás során használt magfúrók számos előnnyel rendelkeznek. Akár 1000 mm-es átmérőt és többméteres fúrásmélységet is elérhetünk velük úgy, mintha csak a falat fúrnánk. A folyamat során rezgés és vibráció szinte észrevehetetlen, így minimális statikai terhelést jelent, ami kényes környezetekben is kivitelezhetővé teszi a vastag, áthatolhatatlan betonszerkezetek megfelelő átalakítását, átfúrását. A betonfúrás előtt a magfúróink telepítése gyors és egyszerű, nem hagy nyomot maga után, a munka pedig biztonságos és elfogadható zajártalommal jár.

Az ipari betonfúrás során a magfúrás ereje és pontossága nagyban megkönnyíti a nehéz munkát is. A magfúrók segítségével szinte bármit átfúrhatunk a megrendelő igényeinek megfelelően, ráadásul statikailag gyengébb környezetben is, hiszen a technológia egyik lényege a rezgések minimalizálása, amely új távlatokat nyitott az ipari szférában. A lakossági és ipari betonfúrás legnagyobb különbsége az átmérő és a fúrásmélység, más tekintetben nincs eltérés. Fúrásmélységben nincs felső határ, átmérőben most az 1 métert tudjuk biztosítani, de koránt sem biztos, hogy a fejlesztések ezt nem növelik meg a jövőben. Ha nagyobb furatra van szükség, fúrunk kétszer vagy többször, így valójában ténylegesen nincs átmérőkorlát sem.

A gyors, precíz és minimális terheléssel járó, bárhol könnyedén kivitelezhető fúrásokért keressen minket, a magfúrós ipari betonfúrás szakértőit!

 

Elérhetőségek:

Hadzsi Roland

Telefon:  +36 30 478 22 51

E-mail:  rolandhadzsi@gmail.com