Ipari betonfúrás magfúróval

 

Ipari betonfúrás szükséges lehet különböző ipari berendezések, szellőzőnyílások, elvezető járatok stb. telepítéséhez. Ahol a szokványos fúró már nem elég, ott mi 10 mm-től 1000 mm átmérőig, akár többméteres fúrásmélység mellett is megoldjuk a problémát.

nagy atmereju betofuras 600-mm

Ipari betonfúrás állványos magfúróval bárhol

A lakossági és ipari betonfúrás leginkább méreteiben különbözik egymástól. A lakossági megrendelések jellemzően kisebb átmérőt és sekélyebb fúrásmélységet jelentenek, míg az ipari betonfúrásnál gyakorlatilag nincs fölső határ. A magfúrás erejét, pontosságát és lehetőségeit kihasználva szakértő csapatunk lényegében bármit átfúr a kért paramétereknek megfelelően.

térkő-fúrás-magfúróval

Ipari betonfúrás szükséges lehet vízelvezető kiépítésénél, elektromos és egyéb hálózatok csatornáinak, furatainak kialakításához és szellőzők nyitásánál is. Újonnani kiépítéshez vagy a meglévő átalakításhoz, részleges munkához vagy teljeskörű kivitelezéshez is keresse a mi a szakértelmünket!

Hívhat minket egyetlen furat elkészítéséhez is, ugyanakkor komplex, nagyobb kivitelezéseknél is elvégezzük a betonfúrás feladatát.

Hívjon!

06 30 478 22 51

A magfúrós betonfúrás előnyei ipari viszonylatban

betonfuras-alulrol-felfele-vizelszívasal-01

 • Akár 1000 mm-es átmérő
 • Többméteres fúrásmélység
 • Nincs áthatolhatatlan közeg
 • Rezgésmentes, vibrációmentes betonfúrás
 • Minimális statikai terhelés, így kényes környezet esetén is kivitelezhető
 • Könnyű telepítés, gyors fúrás
 • Biztonságos munkavégzés, biztos lábakon álló géppel

A betonfúrás és a gyémánttechnológiás beton-, vasbeton megmunkálás területén szerzett évtizedes tapasztalatunk mindenre kiterjed, ami ipari betonfúrás esetén szembe jöhet velünk.

Kerülje el a váratlan helyzeteket és kérjen professzionális szolgáltatás az ipari betonfúrásra!

Hívjon!

06 30 478 22 51

Egyedi ipari betonfúrás árak

betonfuras

Az ipari betonfúrás árak mindig a konkrét paramétereknek megfelelően alakulnak. Változó átmérő és fúrásmélység, változó léptékek és változó mennyiségek mellett természetesen az áraink is változnak, a munka volumenéhez igazodva. Amennyiben részletes információkra kíváncsi áraink vagy az ipari betonfúrás menete terén, hívjon minket vagy írjon e-mailt! Biztos lehet a kielégítő tájékoztatásban, hiszen csapatunk minden tagja szakértő.

Erő, biztonság, hatékonyság és megfizethető ipari betonfúrás árak az ország teljes területén!

 

HÍVJON!

06 30 478 22 51

rolandhadzsi@gmail.com

special betonvagas

 

Ajánlatkérés


  Az Adatkezelési tájékoztató elolvastam és elfogadom.
  Adatkezelési tájékoztató