Panel lakás felújítása – Panelfal vágás

betonvagas panelfal vagas

A modern igények korszerű megoldásokat kívánnak, így a panelfal vágás az egyik legtöbbet kért lakossági szolgáltatásunk. Paneltömbök nélkül nincs magyar város, ma is nagyon sokan élnek ilyen lakásokban. Cikksorozatunkban ezek felújításáról, pontosabban a falvágás, panel falbontás, falfúrás munkálatairól, nehézségeiről és lehetőségeiről osztunk meg hasznos információkat. Ha Ön is panel lakása felújításán gondolkodik, cikkeinkből hasznos és fontos tudásra tehet szert, a felvázolt megoldásokat pedig csapatunk gyorsan és jó áron kivitelezi Önnek.

Mikor kell a profi panelfal vágás?

betonvagas panelban

Ha panelban lakik és szeretné átalakítani lakását, de nem csak a berendezést, burkolatot és festést újítaná fel, akkor többre lehet szükség, mint a véső és a kalapács. Egy ajtó helyének precíz kimérése és a fal többi részének rongálása nélküli falrész kivágása aligha oldható meg házilag. Ugyanez a helyzet akkor, amikor egybe szeretne nyitni félig vagy teljesen két különálló helyiséget. A fal kiütése lehet megoldás, azonban ezzel vigyázni kell. Statikai szempontból nem előnyös az ilyen mértékű ütlegelés és a jelentős rezgéssel dolgozó hagyományos vágóeszközök sem tesznek jót a többi falnak. Az általunk alkalmazott vágótechnológia minimalizálja a rezgést és a port, mégis gyorsan és erőteljesen végezhetünk általa nagyon precíz munkát.

Amikor egy helyiségnek új funkciót adnánk, például a tárolóba terveztük a fürdőszobát, a kamra lenne a WC, vagy egy másik falra helyeznénk át a mosogatót, kádat, zuhanyzót, akkor szükség lehet a fal átfúrására, a vezetékek átvezetéséhez. Ez sok esetben úgy lesz könnyen és plusz károk nélkül kivitelezhető, hogy egy profi betonvágó csapat a professzionális betonvágó, betonfúró eszközével precízen kivágja a szükséges pontokon. A páraelszívók felszerelésekor is szükség van erre, ahogy az új szellőzők kialakításánál is elkélhet.

A lakossági ügyfelek mellett ugyanakkor ipari megrendeléseknek is eleget tudunk tenni, mivel gyémánttechnológiás gépeinkkel bármilyen betont, vasbetont átvágunk, feldarabolunk. Ha elbontáshoz, egész épületek átalakításhoz kell gyors és hatékony panelfal vágás, akkor is állunk rendelkezésére.

Ezek a velünk végeztetett panelfal vágás előnyei

panelfal vagas

Ugye ismerős a helyzet, amikor a hosszasan dübörgő zaj elültével alig látni a portól, minden tiszta törmelék a végeredmény pedig kicsit ferde, kicsit elmért? Velünk ilyen gondjai aligha lesznek. Bár a panelfal vágás és falbontás mindig poros, törmelékes munka, azonban nem mindegy, mennyi is ez a por és törmelék. Hatékony módszereinknek köszönhetően egy új ajtó kivágása vagy két szoba egybenyitása nem a bosszankodásról fog szólni. Miért?

  • Erős, hatékony gépeinkkel gyorsan és határozottan vágunk, bontunk falakat, így kevesebb por és törmelék keletkezik.
  • Korszerű és magas minőségű eszközeink lehetővé teszik a tiszta és precíz munkavégzést.
  • Szakértelmünk és tapasztalataink biztosítják, hogy pontos mérések után, pontos vágások és maradéktalanul precíz bontás készüljön.
  • Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően a legújabb és az egyedi igényeknek is meg tudunk felelni.
  • Magas minőségű munkavégzés mellett megfizethető szolgáltatásokat nyújtunk, hiszen profin optimalizáljuk a munkafolyamatainkat.
  • Gyémánttechnológiás betonvágó eszközeink biztosítják, hogy a vastag falak sem állhatnak utunkba.

Ha szeretné, hogy a lehető legkevesebb kosszal és bajjal járjon a panelfal vágás, akkor hívjon minket és élvezze a profizmus minden előnyét! Legyen szó új ajtóról, falkivételről vagy páraelszívó felfúrásáról, esetleg új vezetékek átvezetéséről, vízvezeték hálózat kialakításáról, panelfal vágás dolgában ránk számíthat!

 

Elérhetőségek:

Hadzsi Roland

Telefon:  +36 30 478 22 51

E-mail:  rolandhadzsi@gmail.com