Síkvágás, Aljzatvágás, Födémvágás

 

Betonvágás gyémánttechnológiával a legkisebb statikai terhelésért a legnagyobb hatékonyság mellett. Különböző gépekkel különböző betonvágási feladatok végezhetők el. Nálunk a síkvágás, aljzatvágás és födémvágás is lehetséges minden szögben, nagy vágásmélységgel, a legnehezebben hozzáférhető helyen is.

Hívjon minket, ha gyors, pontos és pormentes munkát szeretne!

0630 478 22 51

Betonvágás síkvágóval

A síkvágó géppel történő beton vágás gyorsan kivitelezhető, egyszerű megoldás. Vasalt vagy vasalatlan térbeton, betonaljzatok és nagykiterjedésű, sík betonfelületek vágásakor ezzel a
technikával dolgozunk. Dilatációs hézag vágásakor is ezt alkalmazzuk. Síkvágás során a munkafolyamat dinamikusabb, nincs szükség a sínes vágásnál megszokott dübeles sínfelfogatásra. A
betonvágó tárcsa kerekeken gurul, kézi erővel tolva. Mivel maga a gép nagy tömegű és pontos, rendkívül precíz vágatok jönnek létre.

  • Gyors
  • Pontos
  • Pormentes
  • Rezonancia-, és vibrációmentes
  • Viszonylag halk

Aljzatvágás gyémánttechnológiával

Az aljzatvágás leginkább síkvágó géppel történik. Térbeton és bármilyen vasalt vagy vasalatlan aljzat megmunkálható korszerű gépeinkkel. A gyémánttárcsa, melyet vizes hűtéssel használunk, úgy siklik a betonban és egyéb masszív anyagokban, mint a kés a vajban. Épp ezért nincs vibráció és rezonancia, kevesebb zajjal jár, mint a laikus gondolná, ráadásul sima, utómunkát alig igénylő vágatot készít. A betonvágás ára aljzatvágás esetén is számos tényező függvénye.

Ha kérdése van, tegye fel és szakszerű választ adunk!

0630 478 22 51

Födémvágás vibráció nélkül

A födémvágás készülhet felülről síkvágóval vagy alulról, sínes betonvágó géppel. A sínes gépet dübeles megoldással rögzítjük a födém alsó részéhez, ezáltal milliméter pontosságú munkát végzünk.
Födémvágás esetén is gyémánttechnológiát alkalmazunk, hogy betonvágás során a fentebb említett előnyöket kapjuk és kínálhassuk fel Önnek is.

Panelfal vágás

A panelfal vágás a betonvágás egy külön típusa, amely esetében gépeink és szaktudásunk szintén kifogástalan eredményt garantál. A panelfal vágás során kimondottan fontos, hogy vibrációmentesen dolgozzunk. A panelszerkezet kevésbé masszív és még a lépések is dübögést keltenek benne minden irányba. Ennek komoly statikai jelentősége van, de mellette természetesen előny a szomszédok nyugalma is.

A panellakások átalakítása során a betonvágás jellemzően kézi vágógéppel történik. Ennek vágásmélysége mindössze 13 cm, ám kétoldali vágással 26 cm-es mélységet érünk el, ami panelek
esetén a legtöbb munkához elegendő.

Érdekel a betonvágás!

0630 478 22 51

Betonvágás árak síkvágóval, sínes vágógéppel vagy kézi betonvágóval végzett munka esetén

Tekintve, hogy a munkák általában rendelkeznek egyedi jellemzőkkel, nem határozható meg konkrét betonvágás ár. Azonban miután tájékoztatott minket arról, mit, hol és milyen mértékben szeretne vágatni, használható pontossággal megmondható a betonvágás ára. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikként!

HÍVJON!

06 30 478 22 51

rolandhadzsi@gmail.com

special betonvagas

Ajánlatot kérek


    Az Adatkezelési tájékoztató elolvastam és elfogadom.